Stone Panels

Stone Panels en Natuursteenstrips

Stone panels en steenstrips gevelbeplating bieden een veelzijdige, kosteneffectieve en mooie manier om uw ontwerpproject, binnen of buiten, pit en sprankeling te geven. Verkrijgbaar in een groot aantal natuurlijke uitvoeringen en kleuren, van licht beige tot warm aardachtig roze tot chocolade, grijstinten en onyx, elk is warm en smaakvol.

De nonchalante inlegpatronen repliceren het uiterlijk van een echte steen in een verbazingwekkende mate, dankzij de subtiele kleurvariaties en onregelmatigheden in de textuur die in echte rotsen worden aangetroffen. Iedereen zal geloven dat je een steenhouwer hebt gehuurd!

De Stone Panels zijn gemaakt van natuursteen met een hoge dichtheid en bieden een ongelooflijke weerstand tegen alle vormen van slijtage, inclusief barre weersomstandigheden zoals hitte, kou, vocht en zonlicht. Ze staan ​​ook mooi op tegen insecten- en ongediertebeschadiging en zullen zelfs jaren nadat ze zijn geïnstalleerd niet barsten, vervagen of schilferen.

Natuursteen zorgt voor een warme, uitnodigende uitstraling die bijna overal werkt. Probeer ze uit in uw keuken, woonkamer, slaapkamer of aan de buitenkant van de woning. Of je nu kiest voor gestapelde steen, willekeurige rots, geplaveide of een andere stijl, je haalt het beste uit je project en laat het schitteren.