Herbumont Moullons

INFORMATIE

Moullons Herbumont zijn gemaakt van 100% natuurlijk leisteen: bij de ontginning van het leisteen bewerken we het ruwe oppervlak niet, zo ondergaat de steen geen veranderingen mettertijd en blijft de oorspronkelijke kleur behouden. Leisteen Moullons Herbumont zijn schokbestendig en duurzaam. De weersomstandigheden hebben geen negatieve invloed op het leisteen en zullen het integendeel mooier maken in de loop der jaren en elke plaats waar het aangebracht is levendiger maken.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een natuursteenbox vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

Herbumont Moullons

Levertijd 4 tot 8 weken.

Ref.Nr.: MHBM-15

Wand.: Moullons

Kwaliteit.: Herbumont

Herkomst.: Belgie

Materiaal.: Eerste kwaliteit Herbumont

Kleur.: beige en donker gemixte kleuren.

Formaat en prijs:

Stenen dikte 15cm Prijs.: € 85,00 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Herbumont Moullons

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Herbumont Moullons .

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.