Moullons

Moullons een rustieke en charmante natuursteen

Een huis bouwen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven. Een stap die noodzakelijkerwijs overgaat door de keuze van materialen om te gebruiken voor de realisatie ervan. Consumenten hebben verschillende aanbiedingen op dit gebied, elk met zijn voor- en nadelen. Onder hen, Moullons, ook wel “block” of “block agglomerate  genoemd. Moullons zijn momenteel een van de goedkoopste materialen op de markt. Het heeft ook het voordeel dat het extreem resistent is. Op deze manier gebouwd, zal uw huis niet van de ene dag op de andere afbrokkelen. De levensduur van klassieke Moullons benadert inderdaad 100 jaar.

 

Bovendien heeft het een sterke robuustheid toegevoegd aan de kwaliteit van de dikte van het materiaal (verschillende stenen van verschillende diktes die momenteel op de markt bestaan) laten u ook toe om een ​​comfortabele akoestische isolatie en een bijzonder hoog veiligheidsniveau te verkrijgen, gezien de robuustheid van dit materiaal. Tevens heeft het een rustieke kant wat zeer charmant is.

 

Een Moullons muur is een bijna eeuwige muur, mits deze goed onderhouden is. Het andere duidelijke voordeel van Moullons is dat het niet-brandbaar is.
Het geeft de beste bescherming tegen vuur. Het is om deze reden dat huizen gebouwd in de buurt van bossen kiezen voor Moullons.

 

Het gebouw steen, door zijn mechanische sterkte, textuur en verschillende kleuren, verklaart de tijdloosheid, zijn karakter en geeft je een winst van een onbetwistbaar uniek gebouw. Het weerspiegelt de aard van de ondergrond van een regio.

 

Er moet ook aan worden toegevoegd dat Moullons een groen aspect hebben: het is inderdaad een natuurlijk product, dat bestaat uit 87% aggregaten (steen, grind en zand), 6% water en 7% water. klei en kalksteen (het cement). Het is ook 100% recycleerbaar: de aggregaten die het samenstellen kunnen opnieuw worden gebruikt tot in het oneindige.