Perlato Olimpo Marmer

INFORMATIE

Het Perlato Olympo marmer, ook bekend als Breccia Sardegna, wordt gewonnen in Sardinië, in de provincie Nuoro. De geaderde variëteit, bruine achtergrond, wordt gekruist door vrij rechte aders en de strepen kunnen de platen horizontaal of diagonaal kruisen; In het laatste geval moet de bijzonderheid van het materiaal geschikt zijn om suggestieve open vloeren te maken. Deze steen is vooral geschikt voor exterieurdecor zoals muurbekleding, zwembadafdekking, trappen, open haarden en ook binnenmuren en andere ontwerpprojecten.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Perlato Olimpo Marmer

Levertijd 4 tot 6 weken

Ref.Nr.: MPOM-40

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Perlato Olimpo

Herkomst.: Italië

Materiaal.: Eerste kwaliteit Italiaans Perlato Olimpo marmer

Kleur.: beige / bruine marmer kleur.

Formaat en prijs:

Banen 40×1.5cm gezoet Prijs.: € 39,50 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Perlato Olimpo Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Perlato Olimpo Marmer .

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.