Marmer Rosso Alicante

INFORMATIE

Krachtig, buitengewoon mooi, Rosso Alicante marmer biedt de aantrekkingskracht van een natuursteen die zichzelf uniek, nadrukkelijk en hoogst onbetwistbaar weet.
Rosso Alicate doet zijn naam eer aan dankzij de combinatie van de overheersende rode tonen afwisselend grillig met naden in een lichtere kleur. De esthetische kenmerken van dit marmer maken het een van de meest gewilde materialen op de markt. Zozeer zelfs dat het gebruik ervan zo wijdverspreid is in decoratie dat het ook wordt gebruikt om sculpturen te maken. Rosso Alicante marmer vormt een goede combinatie met wit in al zijn varianten, maar vooral met aardse kleuren zoals ecru, vanille, bot en zand. Spectaculair in salons dankzij de ingetogen elegantie, dit materiaal zal u nooit teleurstellen, een formidabele decoratieve keuze.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een natuursteenbox vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Marmer Rosso Alicante

Levertijd 4 – 6 weken

Ref.Nr.: MEPM-60

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Rosso Alicante

Herkomst.: Spanje

Materiaal.: Eerste kwaliteit Spaans Marmer.

Kleur.: donker rood/bruine kleur met lichte aderen.

Formaat en prijs:

60x60x2.0cm gezoet Prijs.: € 85,00 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Marrón Emperador Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Marrón Emperador Marmer .

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.