Jura Gelb Marmer

INFORMATIE

Jura Gelb marmer is een prachtige natuursteen uit Duitsland. De natuursteen Jura Gelb is een specifieke kalksteen, die vaak wordt verkocht onder marmer. Deze verbale herkenning is te danken aan de zeer mooie kalksteentegels met hun fijne korrel, die ook in technisch jargon banding wordt genoemd. Tussen de verschillende gekleurde kalkstenen bepaalt de Jura Gelb zijn mooie harmonieuze kleuren al bij naam. Als gevolg hiervan wordt Jura-kalksteen vaak gebruikt als vloerbedekking in de vorm van natuurstenen tegels.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Jura Gelb Marmer Duitsland

Levertijd 4 tot 8 weken

Ref.Nr.: MJGM-40

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Jura Gelb

Herkomst.: Duitsland

Materiaal.: Eerste kwaliteit Duits Jura Marmer.

Kleur.: Crème marmer met bruine ondertoon.

Formaat en prijs:

Jura Gelb  90 x 60 x 2cm verouderd Prijs.: € 59,50 (m²)

Jura Graublau 90 x 60 x 2cm verouderd Prijs.: € 59,50 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Jura Gelb Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Jura Gelb Marmer .

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.