Crema Marfil Marmer

INFORMATIE

Crema Marfil marmer is een prachtige natuursteen uit Spanje. Crema Marfil Marmer uit Spanje is een klassiek crème marmer met bruine ondertoon. Deze collectie is bij uitstek geschikt voor binnenbad- en keukentoepassingen, zoals backsplashes, vloeren, werkbladen en wandbekledingen. Creëer een spectaculaire esthetiek met deze prachtige collectie marmeren vloeren, wandtegels en werkbladen. Ongeëvenaard als geen ander.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeveen producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Crema Marfil Marmer Spanje

Levertijd 8 weken

Ref.Nr.: MCMM-60

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Crema Marfil

Herkomst.: Spanje

Materiaal.: Eerste kwaliteit Spaans Crema Marfil Marmer.

Kleur.: Crème marmer met bruine ondertoon.

Formaat en prijs:

60 x 60 x2.0 cm gezoet Prijs.: € 85,00 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Crema Marfil Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Crema Marfil Marmer.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.