Bianco Carrara Marmer

INFORMATIE

Bianco Carrara marmer is een prachtige natuursteen uit Italie. Het is geen verrassing dat deze soort marmer door Michelangelo werd gekozen om werken te maken. Sinds de oudheid is dit marmer zeer gewaardeerd om zijn buitengewone witheid, met lichte blauwachtige en grijsachtige tinten, zeer zacht en met een zeer fijne korrel, roept Bianco Carrara marmer keizerlijk Rome en de Renaissance op. Ongeëvenaard als geen ander, wanneer gebruikt in gepolijste of ruwe vorm in een badkamer, badkuip, haard of trap, zal het de ruimte transformeren in iets geavanceerd en ver van alles wat je je maar kunt voorstellen.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Bianco Carrara Marmer Italië

Levertijd 8 weken

Ref.Nr.: MBCM-60

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Bianco Carrara

Herkomst.: Italië

Materiaal.: Eerste kwaliteit Italiaans Carrara Marmer.

Kleur.: lichte blauwachtige en grijsachtige tinten, zeer zacht en met een zeer fijne korrel.

Formaat en prijs:

60 x 60 x 1.5cm gezoet Prijs.: € 87,00 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Bianco Carrara Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Bianco Carrara Marmer.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.