Arabescato Marmer Italië

INFORMATIE

Arabescato marmer is een prachtige natuursteen uit Italie. Arabescato marmer is een zeer kostbare witte natuursteen met donkergrijze aderen. De naam is afgeleid van de ‘arabesque’, een decoratieve stijl die algemeen bekend is en wordt gecreëerd door de prachtige ader van dit elegante en gewilde materiaal. Zeer vergelijkbaar met Venato-marmer als Venato Campanili bijvoorbeeld, heeft Arabescato-marmer een witte kristallijne achtergrond en intense donkere adering. Bovendien bevat Arabescato-marmer vaak afgeronde motieven die soms groenig van kleur kunnen zijn, afhankelijk van de steengroeve van extractie en beproevingsblok. Kostbaar materiaal dat wordt gebruikt in binnen- en buitentoepassingen, Arabescato-marmer is geschikt voor zowel moderne als klassieke ontwerpen, van luxueuze vloeren tot geventileerde vliesgevels, van interieurdecoratie tot openbare ontwerptoepassingen.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Arabescato Marmer Italië

Levertijd 8 weken.

Ref.Nr.: MABM-60

Vloer.: Marmer

Kwaliteit.: Arabescato.

Herkomst.: Italië

Materiaal.: Eerste kwaliteit Italiaans Arabescato Marmer.

Kleur.: Witte kristallijne achtergrond en intense donkere adering.

Formaat en prijs:

60x60x2.0cm gepolijst Prijs.: € 95,00 (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Arabescato Marmer

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Arabescato Marmer.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.