Rusty Slate Leisteen

INFORMATIE

Rusty Slate is een prachtige leisteen vloer uit China. Rusty Slate leisteen is een zeer fijnkorrelige rots van meestal microscopische kleimineralen met wat microscopisch kwarts en calciet.
Leisteen kan ook enkele van dezelfde mineralen bevatten die in graniet worden aangetroffen, waardoor sommige leistenen iriserend en / of hard zijn.
De verandering van schalie door warmte en druk produceert de uitgesproken scheidingen (slaty splitsing) die leisteen zijn kenmerken geven.
Net als kalksteen en marmer is de kleur afkomstig van sporenmetalen. De wilde kleuren op de meeste Chinese en Indiase leien zijn het resultaat van het opsplitsen van de leisteen langs natuurlijke lagen, waardoor de metalen aan de atmosfeer worden blootgesteld en ze oxideren (roesten).

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een natuursteenbox vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

KLIK HIER >>> download de specificaties

Rusty Slate Leisteen

Levertijd 12 weken.

Ref.Nr.: RSLL-60

Vloer.: Rusty Slate Leisteen

Kwaliteit.: Rusty Slate

Herkomst.: China

Materiaal.: Rusty Slate is een Chineese Leisteen.

Kleur.: Leisteen met bruin roestige achtergrond.

Maatvoering.: Tegels 90 – 60 – 30 cm

Dikte.: 3.0 cm

Rusty Slate 60x60x3.0cm  Prijs.: € 35,00 (m²)

Rusty Slate GWB 90x60x3.0cm  Prijs.: € 35,00 (m²)

 

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.