Dakleien Mustang Leisteen

INFORMATIE

Mustang Dakleien leisteen is een prachtige natuursteen uit Brazilie. Deze Dakleien met de kenmerkende ‘vlam werking’ is een uiterst populair.

Door zijn enorme slijtvastheid en het feit dat de dakleien buiten hun kleur behouden. De grote voordelen van leisteen dat ze slijtvast, kleurvast en vorstbestendig is. Ontsnap aan de schoonheid en diepte van deze magnifieke steen, met zijn uitzonderlijke kleur en structuur.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

Dakleien Mustang

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: DKLM-20

Vloer.: Leisteen

Kwaliteit.: Mustang.

Herkomst.: Brazilië

Materiaal.: Eerste kwaliteit Braziliaans Mustang Leisteen

Kleur.: donker grijze tot zwarte leisteen.

 

Formaat en prijs:

Dakleien 20 x 40 x 0.5 – 0.9cm  Prijs.: € 1,25 per stuk

 

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Dakleien Mustang Leisteen

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Dakleien Mustang Leisteen.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.