Keramiek Wood Ekho

INFORMATIE

Keramiek Wood Ekho Tegels, kleur donkerbeige hout in een formaat van 120 x 29,7 cm en 1,0 cm dikte. Natuursteeninfo levert top kwaliteit keramische tegels tegen een zeer scherpe prijs. Onze tegels zijn hard, sterk en vuurbestendig. Buigen en krom trekken doen ze vrijwel nooit.

 

Keramische tegels met dezelfde houtstructuren en warme uitstraling van een echte houten vloer. En van in het oog springende nerven tot rustieke tegels volgens de less-is-more gedachte. Niet te onderscheiden van een echte houten vloer maar mét de onderhoudsvoordelen die een keramische vloer jou biedt. Of, beter gezegd; het gebrek aan onderhoud dat onze houtlook tegelvloeren vereisen. Deze maat is uniek en heel populair. Ideaal te gebruiken als stroken vloer of  ander patroon met de nieuwste 3D techniek geproduceerd bovendien kun je er ook niet op uitglijden zit echt reliéf in de tegels.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Keramiek Wood Ekho

 

Ref.Nr.: KWEH-001

Naam.: Keramische tegels donker beige hout

Herkomst.: Italië

Materiaal.: Keramiek afkomstig uit Italië.

Kleur.: donker beige hout

Formaat en prijs:

120 x 29,7 x 1.0 cm – € 32,-  grip rectificeerd.

Tegels in doos: 4pc/doos 800x400x9mm

M2 in doos: 1,43 m2/doos

Dozen in pallet: 36doos pallet

M2 pallet: 54,41 m2 in a pallet

 

Bovengenoemde prijzen zijn per m² en exclusief B.T.W. en transportkosten.

Offerte aanvraag Keramiek Wood Ekho

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Keramiek Wood Ekho

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.