Keramiek Marmer Statuario Apuane

INFORMATIE

Keramiek Marmer Statuario Apuanee Tegels, kleur licht marmer in een formaat van 119,8 x 59,8 cm en 0,9 cm dikte. Natuursteeninfo levert top kwaliteit keramische tegels tegen een zeer scherpe prijs. Onze tegels zijn hard, sterk en vuurbestendig. Buigen en krom trekken doen ze vrijwel nooit.

 

De nieuwste 3D techniek waarbij het echte materiaal niet meer te onderscheiden is ook niet door kenners. Er zijn slechts 4 producenten die deze nieuwe techniek zo verfijnt hebben kunnen uitwerken tot een prachtig product.

En van in het oog springende nerven tot rustieke tegels volgens de less-is-more gedachte. Niet te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer maar mét de onderhoudsvoordelen die een keramische vloer jou biedt. Of, beter gezegd; het gebrek aan onderhoud dat onze  tegelvloeren vereisen. Deze maat is uniek en heel populair. Ideaal te gebruiken als wandbekleding maar ook geschikt voor vloeren bovendien de spazzolato uitvoering ook nog eens anti slip ideaal voor rondom zwembaden.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

 

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Keramiek Marmer Statuario Apuane

 

Ref.Nr.: KMSA-001

Naam.: Keramische marmer tegels, merk Nexion

Herkomst.: Italië

Materiaal.: Keramiek afkomstig uit Italië.

Kleur.: licht marmer structuur

Formaat en prijs:

1200 x 600 x 9mm  matt – € 36,-

1200 x 600 x 9mm spazzolato – € 36,-

Tegels in doos: 2pc/doos 1200x600x9mm

M2 in doos: 1,43 m2/doos

Dozen in pallet: 32doos pallet

M2 pallet: 45,82 m2 in a pallet

Bovengenoemde prijzen zijn per m² en exclusief B.T.W. en transportkosten.

Offerte aanvraag Keramiek Statuario Apuane Matt

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Keramiek Statuario Apuane Matt

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.