DAP Transport vanaf de fabriek

CONTAINERS INLADEN

Containers worden vanaf de fabriek aangeleverd bij onze forwarder die ervoor zorgt dat ze worden ingeladen als zeevracht.

Onderweg naar land van bestemming!

NAAR BESTEMMING

Alle containers worden via onze transporteur als zeevracht naar het land van bestemming verzonden en bij de betreffende logistieke partner afgeleverd.

Onderweg naar land van bestemming!

AFLEVEREN BIJ KLANT

Direct nadat de containers zijn ingeklaard bij de Duane, worden ze ingepland door onze transporteur voor spoedige aflevering bij de klant.

DAP LEVERINGEN VOOR HANDELAREN

Natuursteeninfo.eu is onderdeel van Natuursteeninfo B.V. welke zich al ruim vijfentwintig jaar beweegt op de markt van Natuursteen.
Wij hebben in deze jaren een internationaal relatienetwerk opgebouwd en beschikken over grondige materiaalkennis en ervaring. Deze inzichten spelen wij graag aan onze cliënten door: u kunt altijd rekenen op deskundige adviezen, waarbij uw specifieke situatie het uitgangspunt is.

Wij vertegenwoordigen op basis van diverse agentschappen natuursteen in de gehele EU.

We zijn het eerste bedrijf dat containers levert op DAP-basis. Wij laten leveren op locatie, waardoor het risico van fluctuerende dollarkoersen en de kosten van de zeevracht volledig zijn afgedekt.

De goederen zijn tijdens het transport volledig verzekerd waardoor ook dit risico is afgedekt.

Wij factureren direct vanuit het land van herkomst aan de klant en werken uitsluitend met de meest vooraanstaande bedrijven over de gehele wereld.

Wat betekend DAP nu eigenlijk?

 

DAP staat voor delivery at place (aflevering op locatie) dit houdt in dat de klant zelf importeur is van de goederen, waarbij de kosten voor eigen rekening komen.

– Inklaringskosten € 45,00

– Invoerrechten op binnenvloeren, 1,7% met ingang van 1 jan 2014, op buitenbestrating zijn geen invoerrechten van toepassing.

– Eventuele kosten voor het scannen van de container € 150,00 – € 300,00

– Houtbelasting voor containers vanuit China € 7,98 per ton

Containers vanuit Vietnam, India, Brazilië en Egypte zijn hiervan vrijgesteld.

 

*Betalingscondities: 20 % aanbetaling en 80% 1 week voor ETA van container.

 

Er zijn benodigd een EORI nummer en een vergunning art. 23 zodat de voorraad niet belast zal worden met B.T.W. wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Onze materialen zijn kwalitatief hoogwaardig én aantrekkelijk geprijsd. Natuursteen betrekken wij direct van de steengroeve. Van alle materialen kunnen wij u stalen toezenden. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief transportkosten.

 

 

BESTE PRIJZEN | GROTE VOORRADEN | HOGE KWALITEIT | SNELLE LEVERING

Offerte aanvraag Handelaren/Resellers

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.