Steel Gray Graniet

INFORMATIE

Steel Gray is een prachtige graniet natuursteen uit India. Steel Grey is een graniet met een donkergrijze achtergrond met daarin onregelmatige grijze vlokken. Door de aanwezigheid van de zwarte korrels krijgt het materiaal een luxe uitstraling. De Steel Grey is goed toepasbaar in moderne en strakke stijlen. De Steel Grey is verkrijgbaar in gepolijst of geborsteld.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent . Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Steel Gray Graniet

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: GRSTG-40

Vloer.: Graniet

Kwaliteit.: Steel Gray

Herkomst.: India

Materiaal.: Graniet.

Kleur.: Donker grijze granietsoort welke neigt naar zwart.

Maatvoering.: banen 40 cm Gepolijst of Geborsteld

Dikte.: 1.5 cm

Prijs.: € 45,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Graniet Steel Gray

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Graniet Steel Gray.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.