Graniet Star Galaxy Black

INFORMATIE

Star Galaxy Graniet is een prachtige vloertegel uit India. Star Galaxy is een donkere granietsoort welke zwart als basiskleur heeft. De aanwezigheid van een lichte korrel met af en toe een bruine korrel geeft de indruk van een sterrenhemel. Star Galaxy Graniet gepolijst is een strakke tegel met een mooie donkere kleur. Dit zorgt voor een mooie luxe uitstraling. Star Galaxy black Graniet kan als vloertegel, wandtegel of als aanrecht toegepast worden.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een natuursteenbox vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Graniet Star Galaxy Black

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: GRSG-40

Vloer.: Graniet

Kwaliteit.: Star Galaxy Black gepolijst graniet

Herkomst.: India

Materiaal.: Graniet.

Kleur.: mooie diepe donkere kleur.

Maatvoering.: banen 40 cm gepolijst/tegels 61×30.5x1cm

Dikte.: 1.5 cm

Prijs banen.: € 45,00 per (m²)

Prijs tegels.: € 35,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Graniet Star Galaxy Black

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Graniet Star Galaxy Black.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.