Kashmir White Graniet

INFORMATIE

Kashmir White Graniet is een prachtige vloertegel uit India. Kashmir White is een witte, ivoorkleurige graniet soort met fijnkorrelige kristallen met een groene waas. Daarnaast bevat het kristallen van donkerrood granaat. Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik in binnentoepassingen: vloer-, wand- en trapafwerking in individuele woningen en gebouwen met intensief collectief gebruik mits geïmpregneerd. Kashmir White Graniet is vorstvrij, maar wordt om esthetische redenen niet aangeraden om buiten te gebruiken.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent . Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Kashmir White Graniet

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: GRKW-40
Vloer.: Graniet
Kwaliteit.: Kashmir White gepolijst.
Herkomst.: India
Materiaal.: Graniet.
Kleur.: mooie diepe donkere kleur.
Maatvoering.: banen 40 cm gepolijst./Tegels 61×30,5x1cm

Dikte.: 1.5 cm
Prijs banen.: € 45,00 per (m²)
Prijs tegels.: € 35,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Graniet Kashmir White

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Vul het aantal (m²) in voor een nauwkeurige berekening

Materiaal.: Graniet Kashmir White.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.