Absolute Black Graniet

INFORMATIE

Absolute Black Graniet is een prachtige vloertegel uit India. Absolute Black is verkrijgbaar in verschillende maten en bewerkingen zoals gepolijst of geborsteld (leather). Absolute black Graniet gepolijst is een strakke tegel met een mooie donkere kleur. Wanneer de tegel gepolijst is, ontstaat een glad en glanzend oppervlak. Dit zorgt voor een mooie luxe uitstraling. De Absolute black Graniet kan als vloertegel en als wandtegel toegepast worden.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Absolute Black Graniet

Levertijd 12 weken.

Ref.Nr.: GRAB-40

Vloer.: Graniet

Kwaliteit.: Absolute Black gepolijst of geborsteld (leather) uitvoering

Herkomst.: India

Materiaal.: Graniet.

Kleur.: mooie diepe donkere kleur.

Maatvoering.: banen 40 cm (gepolijst) Tegels 61 x 30,5 x 1 cm (geborsteld)

Dikte.: 1.5 cm

Banen Prijs.: € 45,00 per (m²)

Tegels Prijs.: € 35,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Graniet Absolute Black

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Graniet Graniet Absolute Black.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.