Albino Yellow Flagstones | Natuursteeninfo
2790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2790,page-child,parent-pageid-2782,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Albino Yellow Flagstones

INFORMATIE

Albino yellow Flagstones rechtstreeks uit Brazilië. De stenen zijn zowel geschikt voor interieur als exterieur. Deze Flagstone straalt klasse en warmte uit. Dit komt door de overwegend geel/oranje kleuren met zachte vertakkingen naar bruine en lichtgrijze invloeden. Deze Flagstones geven u uw tuin een mediterraan tintje.
Brasil Yellow Flagstones zijn zeer hoogwaardig. vlak en hard van structuur.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

 

KLIK HIER >>>Download Specificaties

Albino Yellow Flagstones

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: BDYF-60

Vloer.: Braziliaanse flagstones

Kwaliteit.: Kwartsiet flagstones

Herkomst.: Brazilië

Materiaal.: Kwartsiet is een Braziliaanse natuursteen.

Kleur.: Overwegend geel/oranje kleuren met zachte vertakkingen naar bruine en lichtgrijze invloeden

Maatvoering.: XXL

Dikte.: 1.8 cm

Prijs.: 45,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.