Vieux Taupe

INFORMATIE

Limeyrat Vieux Taupe is een prachtige vloer van Bourgondische dallen. Limeyrat is kalksteen afkomstig uit Frankrijk. Deze prachtige kalksteen met meerdere tinten, verkrijgbaar in beige, oker, grijs, bruin en taupe, zal een tijdloze charme aan al uw projecten geven.
De Limeyrat Vieux Taupe is gebruikt voor een groot aantal luxueuze villa’s. Door de jaren heen is deze typisch rots de meest beroemde Franse kalksteen ter wereld geworden. Ideaal voor gebruik binnen en buiten (afhankelijk van klimatologische regio’s). Verkrijgbaar in oud kasteel texturen, deze steen is een perfecte match voor rustieke en hedendaagse stijlen. Kleurnuances kunnen altijd in meer of mindere mate voorkomen, zelfs binnen eenzelfde partij.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

 

KLIK HIER >>>Download Specificaties

Limeyrat Vieux Taupe

Direct uit voorraad leverbaar

Ref.Nr.: BDVM-60

Vloer.: Franse Bourgondische dallen

Kwaliteit.: Limeyrat Vieux Taupe

Herkomst.: Frankrijk

Materiaal.: Limeyrat is een Franse kalksteen.

Kleur.: Uitzonderlijke kalksteen met zijn grijze en bruine schakeringen evenals zijn kristallijne gaten.

Maatvoering.: banen 60 cm

Dikte.: 1.8 cm

Prijs.: 108,60 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Vieux Medoc

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Vieux Medoc Bourgondische Dallen.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.