Vieux Médoc

INFORMATIE

Limeyrat Vieux Médoc is een prachtige vloer van Bourgondische dallen. Limeyrat is kalksteen afkomstig uit Frankrijk. Deze prachtige kalksteen met meerdere tinten, verkrijgbaar in beige, oker, grijs, bruin en taupe, zal een tijdloze charme aan al uw projecten geven.
De Limeyrat Vieux Médoc is gebruikt voor een groot aantal luxueuze villa’s. Door de jaren heen is deze typisch rots de meest beroemde Franse kalksteen ter wereld geworden. Ideaal voor gebruik binnen en buiten (afhankelijk van klimatologische regio’s). Verkrijgbaar in oud kasteel texturen, deze steen is een perfecte match voor rustieke en hedendaagse stijlen. Kleurnuances kunnen altijd in meer of mindere mate voorkomen, zelfs binnen eenzelfde partij.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

 

KLIK HIER >>>Download Specificaties

Limeyrat Vieux Médoc

 

Ref.Nr.: BDVM-60

Vloer.: Franse Bourgondische dallen

Kwaliteit.: Limeyrat Vieux Médoc

Herkomst.: Frankrijk

Materiaal.: Limeyrat is een Franse kalksteen.

Kleur.: Uitzonderlijke kalksteen met zijn grijze en bruine schakeringen evenals zijn kristallijne gaten.

Maatvoering.: banen 60 cm

Dikte.: 1.8 cm

Prijs.: 95,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Vieux Medoc

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Vieux Medoc Bourgondische Dallen.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.