Vieux Château

INFORMATIE

Vieux Château van Bourgondische dallen heeft een overheersende beige kleur met hier en daar een paar prachtige bruintinten. Het is een prachtige verouderde vloer van Limeyrat. Vieux Château is een kalksteen afkomstig uit Frankrijk. Deze prachtige kalksteen zal een tijdloze charme aan al uw projecten geven.
De Vieux Château is rustiek, maar niet te sterk verouderd. De toplaag van de steen is mat geschuurd en geeft een heerlijk doorleefd en landelijk karakter.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

Gebruik
Deze natuursteen is geschikt voor alle gebruik, zowel buiten als binnen, maar de keuze van het materiaal en de afwerking moet altijd in relatie staan tot de toepassing ervan.

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Vieux Château

Levertijd 12 weken

Ref.Nr.: BGVC-50

Vloer.: Franse Bourgondische dallen

Kwaliteit.: Vieux Château verouderd

Herkomst.: Frankrijk

Materiaal.: Limeyrat Vieux Château is een Franse kalksteen.

Kleur.: Uitzonderlijke kalksteen, overheersende beige kleur met hier en daar een paar prachtige bruintinten

Maatvoering.: banen 50 cm

Dikte.: 2.2 cm

Prijs.: € 95,00 per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Vieux Château

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Vieux Château Bourgondische Dallen.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.