Saint Martin

INFORMATIE

Saint Beaudille is een prachtige vloer van Bourgondische dallen. Aanvankelijk werd Saint Baudille, net als veel stenen in Frankrijk, gebruikt om de huizen van de bewoners te bouwen. De steen bevindt zich in een kleine vallei. Het heeft een zachte reflectie, is nooit flitsend, maar is een beetje meer discreet voor elk interieur. Saint Baudille leent zich uitstekend voor een klassieke toepassing en een eigentijds interieur. Wij kunnen alle formaten leveren die u wenst, omdat de vloer volledig manueel wordt afgewerkt.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal.

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een natuursteenbox vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Saint Martin

 

Ref.Nr.: BDSB60

Vloer.: Franse Bourgondische dallen

Naam.: Saint Martin

Herkomst.: Frankrijk

Materiaal.: Saint Baudille is een Franse kalksteen afkomstig uit Val d’Amby.

Kleur.: Geelbruine achtergrond en verspreide, bruine en soms grijze adering.

Maatvoering.: banen 60 cm, verouderd

Dikte.: 2 cm

Prijs.: €  175,00  per (m²)

Prijzen zijn Excl. B.T.W. en Transportkosten.

Offerte aanvraag Saint Beaudille

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Saint Beaudille Bourgondische Dallen.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.