Bourgondische Dallen | Natuursteeninfo
258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-258,page-parent,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Bourgondische dallen

Bourgondische Dallen, voor een tijdloos karakter

Bourgondische dallen is een verzamelnaam voor de Franse kalksteen uit de omgeving van de Bourgogne. De Bourgondische dallen is een exclusieve natuursteen en verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen en afwerkingen dat varieert van een strakke moderne look tot verouderd met een landelijke doorleefde uitstraling. De mooie kleurschakering en authentieke uitstraling zorgt ervoor dat uw vloer sfeervol en een tijdloos karakter krijgt. Deze natuurstenen tegels of beter gezegd vloerplaten, werden en worden vaak gebruikt in landgoederen, kastelen en kloosters.

 

Er bestaat een rijk gamma aan tinten. Van heel licht, gebroken wit tot bruin en zelfs tinten grijs. Mede hierdoor is deze natuurstenen vloer uitstekend geschikt voor grote oppervlakten, door de kleurnuances blijft de vloer boeien. De antieke Bourgondische Dallen zijn al eeuwen natuurlijk afgesleten hetgeen de vloer een schitterende, stoere uitstraling geeft. De Bourgondische vloeren worden ook nu nog gemaakt en dus kunt u bij ons ook terecht voor geruwde Bourgondische Dallen.

 

De Franse kalksteen heeft verschillende benamingen en worden vaak door elkaar gebruikt zoals Bourgondische dallen, pierre de burgundy of pierre de bourgogne. Veelal worden deze tegels gebruikt voor zowel woonkamer, hal als ook in keuken.