Basalt Serena Oriental G629, Gezoet

INFORMATIE

Basalt oriental G629 is een grijs/groen genuanceerde steen en kan zowel binnen als buiten worden gelegd. In Basalt Oriental komen ook regelmatig kleine haarscheurtjes voor die kort na de plaatsing zichtbaar zijn. De fijne haarscheurtjes zijn een intrinsiek kenmerk van het materiaal en kunnen dus geen aanleiding geven tot klachten. Bovendien is dit materiaal door het WTCB getest en vorstvrij bevonden. Gezien de uitstekende slijtvastheid is deze natuursteen geschikt voor alle gebruik (klasse 5): vloer-, wand- en trapafwerking in individuele woningen en gebouwen met matig en intensief collectief gebruik.

 

Wij leveren natuursteen&keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij grote voorraden en zijn onze levertijden minimaal..

Stalen 20×20 op aanvraag kunnen we verzenden per TNT, in een box vandaag besteld voor 12.00 volgende dag afgeleverd kosten € 15,00 bij opdracht brengen we deze in mindering op de bestelling.

 

KLIK HIER >>>Download specificaties

 

KLIK HIER >>> en vraag een staal aan!

Basalt Serena Oriental G629, Gezoet

Levertijd 12 weken.

Ref.Nr.: BTOB-003

Naam.: Basalt Serena Oriental G629 gezoet

Herkomst.: China

Materiaal.: Basalt afkomstig uit de provincie Fujian.

Kleur.: Crystal Black, Panda Black, Olivian Black, Twilight.

Formaat en prijs:

60x60x2.0cm gezoet € 55,00

80x80x2.0cm gezoet € 65,00

Bovengenoemde prijzen zijn per m² en exclusief B.T.W. en transportkosten.

Offerte aanvraag Basalt Serena Oriental G629, gezoet

Vul onderstaande offerte in en wij sturen u binnen 24 uur een voorstel

Materiaal.: Basalt Serena Oriental G629, gezoet.

Validatie vereist. Help ons a.u.b. om te valideren dat u inderdaad een mens bent door de meegeleverde captcha aan te vinken.